Hela Paletten

Grafisk profil & logotyp

Som företag eller annan organisation är det viktigt att ha ett enhetligt visuellt uttryck, som effektivt förmedlar organisationens budskap. Det ska synas på brevpapper såväl som på firmabil att det handlar om just din organisation. Kunderna ska kunna känna igen sig och snabbt förstå vad företaget står för.

En grafisk profil, eller en visuell profil, är en organisations grundregler för hur allt från webbsidor till visitkort ska utformas. Logotypen är en given del av den grafiska profilen. Andra komponenter är färgschema, typografi, språkanvändning och val av papper.

Jag hjälper dig att utforma en logotyp och/eller en grafisk profil som är anpassad efter dina önskemål och behov. Jag arbetar med profilen tills du är nöjd! OBS! Eftersom det här är ett enmansföretag vänder jag mig enbart till mindre organisationer när det gäller grafiska profiler.

Exempel

Nedan följer några logotyper jag har designat. Miniatyrerna är beskurna. Klicka på dem för att se dem i full version.

Hjälpande tassen, fiktiv hjälporganisation

Hund i Rössmåla, hundpensionat och hundkurser

Skafferi Uknadalen, mathantverk och café (används dock ej idag)

Trial and success, fiktivt företag som håller i hundkurser

Priser

Moms tillkommer med 25% av priset.

*Vektorisering innebär att logotypen konverteras till ett format som går att skala om hur stort eller litet som helst utan att kvaliteten försämras. Logotypen blir "renare" och mer användbar. Vektorisering är i princip en nödvändighet om du vill trycka logotypen på en större yta, som en affisch, banderoll, bildekal etc.

www.helapaletten.se 076-277 95 23 Org.nr. 8909110325 Bankgiro: 148-0789
info@helapaletten.se Godkänd för F-skatt. Momsreg.nr. SE890911032501 PlusGiro: 66 24 97-7