Hela Paletten

Webbdesign

Webbdesign är så mycket mer än att hitta rätt färger och typsnitt. Det handlar om tillgänglighet, användarvänlighet, målgruppsanpassning, navigationssystem, informationsarkitektur, sökmotoroptimering... Låter det krångligt? Ingen fara! Jag ordnar allt det där åt dig!

Jag erbjuder även konsultation och vägledning för dig som hellre vill skapa din egen hemsida.

Exempel

Här är några webbplatser som jag har byggt. Klicka på bilderna för att besöka webbplatserna i ett nytt fönster.

Hund i Rössmåla

Hund i Rössmåla, hundpensionat och hundkurser

Hotell Carl XII, hotell, restaurang och konferens

Priser

Ditt företag har unika behov och webbplatsen ska utformas efter dem. Det kan vara svårt om den ska tryckas in i en standardlösning. Därför har jag inga paketerbjudanden, utan priset varierar beroende på webbplatsens omfattning och innehåll.

Obs! Moms tillkommer med 25% av priset.

Grundpriset är 6800 kr. Då ingår en webbsida med unik, anpassad design, redigering och webbanpassning av texter, illustrationer/bildbehandling, sökmotoroptimering och kontaktformulär. Därefter tillkommer 300 kr per undersida. Ytterligare kostnader kan tillkomma för t.ex. bildgalleri, avancerade formulär eller andra funktioner.

Om ditt företag redan har en grafisk manual eller motsvarande blir priset lägre. Hör av dig för offert.

Jag kan också hjälpa dig att lägga upp innehåll i en färdig mall på t.ex. Wordpress. Priset blir då 1800 kr + 250 kr/undersida.

Du kanske redan har ett webbhotell och ett domännamn eller vill ordna det själv. Jag kan också göra det åt dig. I så fall tillkommer förstås kostnaden för detta.

Men varför ska jag betala så mycket för en hemsida när man kan få hemsidor mer eller mindre gratis på annat håll?

Det är en relevant fråga, och svaret beror på vad du ska ha din hemsida till. För privata syften och olika former av hobbyverksamhet duger förstås dessa gratishemsidor bra, men om du vill ha en webbplats till ett företag eller annan seriös organisation rekommenderar jag dig att läsa min artikel "Gratis hemsida – till vilket pris?". Problemen är nämligen många med dessa gratishemsidor och skillnaderna mellan en sådan och en professionellt utformad webbplats är enorma!

www.helapaletten.se 076-277 95 23 Org.nr. 8909110325 Bankgiro: 148-0789
info@helapaletten.se Godkänd för F-skatt. Momsreg.nr. SE890911032501 PlusGiro: 66 24 97-7